Зареждане

Висенте Люке очаква тежка битка с Прайс на UFC 249

Висенте Люке очаква тежка битка с Прайс на UFC 249
Публикувано на: Април 26, 2020 в 09:44 ч
Висенте Люке ще влезе в клетката за 2-ри път с Нико Прайс на UFC 249, което ще се проведе на 9-ти май във Флорида. Двамата ще мерят сили в среща от полусредна категория. “The Silent Assassin” често приема срещи с кратко предизвестие и трябваше да се бие по-рано този месец срещу Ранди Браун, но събитието беше отменено. От UFC обаче не оставиха Люке без опонент и му уредиха реванш с Прайс.

Вече видяхме една битка между тях през 2017 година в Сао Пауло, където Висенте успя да събмитне Прайс с "D'Arce choke" във втория рунд. Сега е време за нова среща и Люке идва след загуба от Томпсън, а Прайс след победа с брутален нокаут над Джеймс Вик. Бразилеца споделя, че е щастлив от това, че ще забавлява феновете по време на карантината обещава зрелищна битка. Ето какво още сподели той:


Трябваха им бойци за UFC 249 и искаха да уредят добри битки. Това е причината да се обадят на мен. Втора битка между мен и Прайс е интересна на феновете заради нашите стилове. За мен също е интересно. Никога не съм бил в такава ситуация като в момента. 

Често съм приемал битки с кратко предизвестие, но сега ситуацията е уникална. Аз ще продължа да тренирам и ще чакам новини от UFC. Най-важно е да сме в безопасност. За мен беше трудно, защото моето семейство е в Бразилия, но те се пазят и излизат само за храна до магазина. Вярвам на UFC, защото те винаги се грижат за нас и няма да искат да се разболеем. Мисля, че ще вземат всички предпазни мерки. Винаги гледам на опонентите ми като на корави момчета, които трябва да победя.

Вече имам една победа над Прайс, но по никакъв начин няма да го подценя. Вярвам, че той се е развил и очаквам тежка битка. Винаги започвам битките си в стойка и ще ползвам всички мои оръжия. Ако ми се отдаде шанс, то ще потърся събмишън. Това е стар опонент, но нова битка. Приемам го сериозно и нямам търпение да се върна към победите. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес