Зареждане

Висенте Люке към Чимаев: Спомени името ми и ще се бием

Висенте Люке към Чимаев: Спомени името ми и ще се бием
Публикувано на: Декември 14, 2021 в 08:47 ч
Бразилската звезда Висенте Люке е готов да се бие с Хамзат Чимаев. В последните дни Дейна Уайт се оплаква, че никой не иска да се бие с Чимаев. Хамзат също не спира да предизвиква всички в социалните мрежи, но досега не е споменавал за Люке.

"Borz" успя да победи Ли Джинглиан през октомври и отново впечатли. Той приключва всяка своя среща в ММА и вече има 4 победи и 4 бонуса в UFC. Хамзат иска да се бие възможно най-скоро. По всичко личи, че Камару Усман ще брани титлата си срещу Леон Едуардс.

Това означава, че Висенте няма да се бие за титлата и ще трябва да направи още 1 среща. Има смисъл от битка между Луке и Чимаев, в която победителят да получи шанс за титлата в полусредна категория.

Ето какво сподели Висенте за чеченската звезда:

Разбирам този шум около Чимаев. Той изглежда добре в битките си и е кораво момче. Приключва всяка своя среща и разбирам UFC, които искат да му уреждат големи битки. Много хора ме питат за тази битка. 

Аз съм тук. Той не ме е споменал. Ако спомене името ми, тогава ще се бием. Ако от UFC пратят договор, тогава ще подпиша. За мен това е простичко. 

Чимаев иска да се бие с всички от топа, но не споменава името ми. Ако спомене името ми, тогава ще го направя. Мисля, че това ще е голяма битка. 

Чимаев се опитва да приключи срещите си през цялото време. Това не е по-различно от нещата, които правя и аз. Ако той го иска и каже на UFC, тогава ще го направим.

В битка с Люке определено ще видим дали Чимаев е това, за което всички го мислим.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес