Зареждане

Висенте Луке срещу Майкъл Киеза на UFC 265

Висенте Луке срещу Майкъл Киеза на UFC 265
Публикувано на: Юни 17, 2021 в 00:00 ч
Двама от топ бойците на UFC в полусредна категория ще споделят клетката. Висенте Луке и Майкъл Киеза ще се бият на събитието UFC 265, което ще се проведе на 7-ми август. Локацията все още не е обявена.

Луке е с рекорд 20-7-1 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. Той печели 9 от последните си 10 битки в UFC и само Стивън Томпсън успя да го победи. "The Silent Assassin" приключва 18 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА.

Луке идва след голяма победа с нокаут над Тайрън Уудли, която записа в края на март тази година. В последните си 7 битки Луке печели 5 бонуса. Една голяма победа над Киеза може да му заслужи шанс за титлата в дивизията.

Киеза от своя страна е с рекорд 18-4 в ММА и е в серия от 4 поредни победи. Камару Усман искаше да брани титлата си срещу него, но от UFC не приеха тази идея от Усман. Майкъл печели 11 от битките си със събмишън и 4-те му загуби са с приключване.

Той няма грешка, откакто се върна в полусредна категория през 2018 година. Той идва след победа с решение над Нийл Магни, която записа в началото на годината.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес