Зареждане

Вейли Жанг: Уважавайте Роуз Намаюнас като Бог

Вейли Жанг: Уважавайте Роуз Намаюнас като Бог
Публикувано на: Юли 30, 2021 в 13:00 ч
Бившата шампионка в категория сламка Вейли Жанг се изказа много ласкаво по адрес на Роуз Намаюнас. В края на април тази година Жанг заложи титлата си срещу Намаюнас и допусна шокираща загуба.

Вейли беше нокаутирана с ритник в главата и загуби с нокаут за минута и 18 секунди. Това й спря серия от 21 поредни победи и беше първа загуба за нея в UFC.

Никой не очакваше такъв завършек, защото Жанг идваше след голяма победа в една от най-великите битки в женския ММА. Вероятно от UFC ще организират реванш между двете, а китайката сподели следното по адрес на Роуз, която била като Бог:

Всички коментираха загубата ми от Намаюнас. Хейтърите и феновете ми писаха всякакви неща. Чувствах, че по това време много ме тормозеха в социалните мрежи. Казах на моя треньор, че искам стар телефон, за да не чета коментарите, които се пишат. 

Той ми каза, че няма как да живея в изолация и трябва да приема това, което стана. Не трябва да имаш чувства когато отново гледаш този нокаут. Сега Роуз е шампион. Трябва да я признаем. Трябва да я уважаваме като Бог. 

Няма как да мислим, че тя стана шампион благодарение на моя грешка. Тя е на върха и трябва да й дам цялото уважение. Роуз е шампионка и е като Бог. Тя е една на милиард. Трябва да я уважавам, но все още ми е мишена. 

Ще успее ли Жанг да си върне титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес