Зареждане

Вейли Жанг: Борбата продължава

Вейли Жанг: Борбата продължава
Публикувано на: Ноември 8, 2021 в 13:00 ч
Бившата шампионка в категория сламка Вейли Жанг не успя да си върне титлата. 32-годишната китайка даде всичко от себе си, но не успя да се справи с Роуз Намаюнас. Двете се биха в подглавната битка на UFC 268, което се проведе миналия уикенд в Ню Йорк.

Жанг водеше в първите 3 рунда, но в последните два се отпусна. В последния рунд срещата им беше равна и щеше да спечели тази, която вземе рунда. Намаюнас успя да пренесе Жанг на земята и я държа долу през повечето време.

Вейли не показа нужното желание за победа в шампионските рундове, а те най-много тежат в картите на съдиите. В крайна сметка Роуз защити титлата си с раздвоено решение. За първи път в кариерата си Жанг е в серия от 2 поредни загуби.

Тя обаче не се предава и написа следното в социалните мрежи:

Дадох всичко от себе си. Вярвам, че и вие видяхте усилията ми. Няма лесни шампиони в UFC, а в октагона всичко се свежда до заслуги. За това става дума в един страхотен филм. 

Няма предусещане, няма криволичещ сюжет, как може да има перфектен край? Ще направя всичко възможно да преследвам мечтата си. Нашата борба ще продължи. Това е само началото.

Ще успее ли Жанг да се върна на върха ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес