Зареждане

Вердум: Сирил Ган няма да нокаутира Нгану, но ще го победи

Вердум: Сирил Ган няма да нокаутира Нгану, но ще го победи
Публикувано на: Ноември 30, 2021 в 14:00 ч
В края на януари най-накрая ще гледаме обединителната битка за титлата в тежка категория на UFC. Безспорният шампион Франсис Нгану ще мери сили със своя бивш съотборник Сирил Ган, който държи временната титла. Двамата оглавяват събитието UFC 270, което ще се проведе в Калифорния.

Ган и Нгану имат история помежду си. Двамата тренираха заедно в Париж под ръководството на Фернанд Лопес. Нгану обаче реши да се раздели с Лопес, който не спира да разкрива интересни неща от своя опит с бившия бездомник.

Много хора виждат в Ган бъдещето на тежка категория. Той е непобеден и доминира в битките си. Нгану от своя страна има зверска сила, с която може да нокаутира всеки.

Бившият шампион в тежка категория на UFC Фабрисио Вердум реши да даде прогноза преди тази голяма битка и каза следното:

Това е много добър бой, защото и двамата тренираха заедно преди. Имаше едно видео, което беше излязло от техния спаринг и французинът изглеждаше по-добре. Очевидно Франис Нгану е много добър. 

Той е много силен и е много впечатляващ. Не го намирам за много завършен боец, но той е шампион, така че е трудно да го критикувам. Вярвам, че му липсват умения на земята. 

Може би на французина му липсват също умения на земята. Не сме го виждали, така че може да е битка в стойка. Мисля, че Ган може да изненада Нгану, защото тренираха заедно и Ган е много осъзнат, бори се добре и е спокоен. Нгану също е спокоен, но може да бъде малко емоционален. Той ще трябва да внимава. 

Ще бъде много добър двубой, но слагам парите си на французина. Така мисля. Той е интелигентен, спокоен, контролира битката, управлява добре дистанцията. Не мисля, че той ще нокаутира Нгану, но го виждам да печели с решение.

Съгласни ли сте с Вердум ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес