Зареждане

Valentina Shevchenko: Всички искат да ме видят срещу Joanna Jedrzejczyk

Valentina Shevchenko: Всички искат да ме видят срещу Joanna Jedrzejczyk
Публикувано на: Септември 10, 2018 в 11:51 ч
Valentina Shevchenko ще получи шанс да се бие за вече вакантната титла в категория муха. От UFC отнеха пояса от Nicco Montano, защото тя в последния момент се оттегли от битката с Shevchenko. Доста хора се чудят срещу кого трябва да се бие тя за титлата, но Valentina вече е избрала опонентка с която имат дълга история.

Shevchenko иска отново да се изправи срещу Joanna Jedrzejczyk, защото според нея всички искат да гледат такава битка. Valentina има цели 3 победи срещу полякинята в муай тай и сега иска да я победи и в ММА:

От доста време хората говорят за тази битка и мисля, че всички искат да ме видят отново срещу Jedrzejczyk, но този път в клетката. И преди съм казвала, че с нея имаме голяма история в която я побеждавам няколко пъти в муай тай и сега искам да продължиме нашата история и в ММА.

 Готова съм за битка с нея и мисля, че тя вече е показвала, че е много добър боец. Тя държа титлата доста дълго време и ако се бием знам, че тя ще даде всички от себе си в двубоя, но аз също ще дам всичко от себе си и това ще бъде страхотн битка. Вярвам, че всички искат да ни видят в клетката.

Искате ли да видите битка между двете ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес