Зареждане

Valentina Shevchenko: Това беше точен ритник в точен момент

Valentina Shevchenko: Това беше точен ритник в точен момент
Публикувано на: Юни 10, 2019 в 00:00 ч
Valentina Shevchenko успя да защити титлата си със страхотен и в същото време брутален нокаут над Jessica Eye миналия уикенд в Чикаго. "Bullet" търпеливо изчака своя момент, който дойде във втория рунд и вкара ритник в главата на "Evil", която няколко минути не успяваше да се свести. Този нокаут стресна доста хора и самата Valentina беше притеснена за здравето на своята опонентка. Тя обаче е длъжна да прави такива нокаути, защото смята, че ако не нокаутираш така своите опоненти, то те ще те нокаутират по такъв тежък начин:


В първия момент след такава победа е много трудно да осмислиш какво точно се случва. На мен ми беше трудно да мисля за това, защото не знаех колко сериозен е този нокаут. Започнах да мисля, след като рефера спря битката и аз отидох в моя ъгъл. Това е спорт и ние тренираме за такива неща. Ако не отбелязваш такива нокаути, то твоите опоненти ще го правят. Никой не иска да бъде нокаутиран така. Това е причината ние да тренираме много здраво преди битките си. 

Всички знаем, че има рискове, които ние предприемаме с влизането си в клетката. Това беше точен ритник в точен момент. В ММА трябва да се тренира всичко и аз като боец го правя. Мога да нокаутирам, както и да събмитна моите опоненти. Не съм гледала битката на Chookagian, но ако тя иска да се бием, то аз съм готова.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес