Зареждане

Valentina Shevchenko: По-важно е да защитя титлата, отколкото да радвам феновете

Valentina Shevchenko: По-важно е да защитя титлата, отколкото да радвам феновете
Публикувано на: Август 12, 2019 в 07:30 ч
Valentina Shevchenko защити титлата си в категория муха за 2-ри път на събитието в Уругвай, което се проведе миналия уикенд. Шампионката победи с решение Liz Carmouche в битка, която продължи 25 минути, но почти нямаше интересни положения. "Bullet" показа класа, но въпреки това феновете не спираха да освиркват и тя ги е чула.

Shevchenko идваше след победа с феноменален нокаут и феновете очакваха повече от нея в тази битка, но тя игра предпазливо срещу Carmouche, която в миналото има победа над нея. Шампионката си защити титлата и сподели, че за нея е по-важно да запази пояса, отколкото да радва феновете с представянето си в октагона:


Феновете все още помнят нокаута ми над Jessica Eye в последната битка. Понякога в клетката нокаутираш опонентите си, а понякога не го правиш. Ако феновете започнат да гледат по-внимателно, ще видят красива техника, тайминг и скорост. Това е ММА. Не всичко в ММА е да влизаш в луди размени, в които те удрят. ММА е повече от това. 

Разбира се, че влияят освиркванията, но няма как да им обръщаш много внимание. Ако се биеш емоционално срещу боец като Carmouche, то тя ще те уцели и ще те нокаутира. Трябва да се биеш мърдо. Кое е по-добро, да радваш феновете, или да защитиш титлата ? 

Не бях изненадана от Carmouche, която чака опонентите й да полудеят и да влизат в луди размени. Тя не ме изненада и аз бях готова за нея. Свърших си работата. 


С тази победа шампионката защити титлата за 2-ри път и навлезе в серия от 4 поредни победи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес