Зареждане

Valentina Shevchenko: Не съм изненадана от това, че Nicco Montano се оттегли и мисля, че е планирано

Valentina Shevchenko: Не съм изненадана от това, че Nicco Montano се оттегли и мисля, че е планирано
Публикувано на: Септември 7, 2018 в 22:24 ч
Претендентката за титлата в категория муха на UFC, Valentina Shevchenko беше готова за битка и дори си влезе в категорията, но шампионката Nicco Montano се оттегли в последния момент, защото имала здравословни проблеми.

Двете трябваше да се бият в подглавната битка на UFC 228, но заради разигралата се ситуация Valentina също трябваше да се оттегли. Тя до последно не вярваше, че Montano ще се появи и сподели, че не е изненадана от ситуацията:

Не съм изненадана от ситуацията с Nicco. И преди казвах, че тя може да се оттегли от битката и то по всяко време. Тя вече опита да избегне тази битка няколко пъти. Това е 3-ти път за мен в който се готвя за битка с нея. Изглежда, че това е бил нейния план още от началото, да се появи в седмицата преди битката, да си изгради име, да говори уверено и тогава да избяга в последния момент.

Тя говореше за боен дух и характер и какъв точно е този боен дух, за който говореше ? Не вярвам да историята със здравословните проблеми, защото си изглеждаше добре на отворените тренировки и пред медиите. Нейното действие е напълно непрофесионално.

Искам да се извиня на всички мои фенове, които дойдоха да ме подкрепят. Много съм ядосана от случилото се, защото се готвех здраво и сериозно за тази битка. Плана ми беше да напусна Далас с пояса. Ще продължа напред и ще изчакам следващата възможност да взема това, което ми принадлежи. Благодаря на всички мои приятели за подкрепата. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес