Зареждане

Валентин Бенишев: Завръщам се с гръм и трясък в Max Fight 43

Валентин Бенишев: Завръщам се с гръм и трясък в Max Fight 43
Публикувано на: Юни 15, 2019 в 12:00 ч
ММА боецът Валентин Бенишев ще направи завръщането към професионалния ринг в Max Fight 43 на 5-ти юли в Bedroom, Слънчев бряг.

Младият боен атлет е един от най-добрите ни състезатели в леката категория, който има стабилен опит и в бойното самбо, където е европейски и световен вице-шампион.

В ММА статистика му е 15 победи и нито една загуба.

Последната битка на Бенишев е през март 2017-та, като остава извън ринга за повече от две години заради травма.

"От доста време не съм се състезавал. Получих контузия в рамото, правих операция и затова бях дълго време извън средата на ММА," сподели Бенишев за MMA.BG

Травмата обаче вече е в миналото и боецът вече е здрав, готов и мотивиран за битка.

"Провокира ме тръпката, желанието за нови победи и успехи... Всички мои фенове и приятели постоянно ме питат 'Няма ли да се биеш скоро някъде, няма ли да участваш'. Правя го заради тях естествено и заради себе си."

Бенишев все още няма обявен противник за предстоящото състезание през юли, но тренира активно.

"Засега се готвя в София при Стоян Димитров и Антон Петров. Но мисля да проведа лагер на морето при Теодор Карастоянов."

Max Fight 43 ще включва битки по правилата на кикбокса, ММА и бокс. Шампионът и капитан на националния отбор по кикбокс, Атанас Божилов - Накта обеща вече зрелищна битка, но освен него Бенишев очаква с голям интерес и друга среща.

Вижте също: Атанас Божилов-Наката с шампиоинска битка в Max Fight 43

"Влади Кънчев ще ми е интересно да гледам, защото е атрактивен боец. Също така и Атанас Божилов - много техничен състезател."

Бенишев обещава да се звърне с гръм и трясък и призовава всички фенове на бойните спортове да дойдат и да го подкрепят в Max Fight 43.
 
 
"Бих казал на феновете да дойдат, да ме подкрепят и гледат, защото ще е много интересно. Ще има много шоу. Завръщането ще ми е подобаващо, както всяка една среща - изпълнена с много адреналин гръм и трясък," обещава Валентин.

Билетите са вече в продажба и са на цена от 30 лв. Може да бъдат закупени на място в клуб "Bedroom", спортен център "Max Fight Gym" в Слънчев бряг, както и в мрежата на Eventim.

Телефон за резервации: 0888860666, 0894222470.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес