Зареждане

Валъри Луреда се оттегли от ММА, за да влезе в WWE

Валъри Луреда се оттегли от ММА, за да влезе в WWE
Публикувано на: Юли 1, 2022 в 10:00 ч
Състезателката на Bellator в категория до 58 кг. Валъри Луреда слага край на своята ММА кариера и подписва договор с WWE.

Луреда беше поканена във Фриско, Тексас през април преди WrestleMania 38 за проба и сега беше потвърдено, че тя официално е подписала с най-голямата кеч организация в света. 23-годишната американка успя да запише 4 победи и 1 загуба в ММА кариерата си.

За последно тя се би в края на 2021 година и успя да победи Търнър. Сега Луреда е готова за нова глава в кариерата си и няма търпение да се качи на ринга.

"За мен е чест да стана първата американка с кубински корени в историята, която подписва с WWE. Ще бъда най-великият женски спортен артист на всички времена, помнете думите ми. 

Аз съм от семейство на имигранти. Сега е моето време да представя латиноамериканската ни култура. Благодаря ви за тази възможност, WWE. Ще ви накарам да се гордеете", пише Луреда в социалните мрежи.

Валъри ще се яви в института на WWE този месец, за да започне да тренира за дебют в кеча. Известна със своето пикантно присъствие в социалните медии и танцови умения след битките си, Луреди привлече вниманието на феновете на ММА в кратката си професионална кариера.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес