Зареждане

Вадим Немков срещу Йоел Ромеро на Bellator 290

Вадим Немков срещу Йоел Ромеро на Bellator 290
Публикувано на: Ноември 19, 2022 в 07:40 ч
Вадим Немков разбра името на своя следващ съперник.

Преди минути руснакът защити титлата в полутежка категория на Bellator. Немков се справи с Кори Андерсън и го победи с решение на съдиите. Битката им беше главна за събитието Bellator 288, което се проведе в Чикаго. Веднага след битката Йоел Ромеро влезе в клетката, за да застане лице в лице с шампиона.

Вадим срещу Ромеро ще бъде подглавна битка на събитието Bellator 290, което ще се проведе на 4-ти февруари 2023 година в Калифорния. Същата галавечер ще бъде оглавена от Фьодор Емеляненко, който ще се бие за титлата в тежка категория с Райън Бейдър.

Вадим е с рекорд 16-2-1 в ММА и е в серия от 9 поредни победи. Той има 3 защити на титлата си. Немков приключва 13 от срещите си. Само една от неговите загуби е с приключване. Тя дойде с нокаут от Иржи Прохазка в RIZIN през 2015 година. Немков все още няма загуба за Bellator.

Ромеро от своя страна е с рекорд 15-6 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно Йоел нокаутира Мелвин Манхуф през септември в Дъблин. Йоел печели 13 от срещите си с нокаут и 1 път губи с нокаут.0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес