Зареждане

Вадим Немков се справи с Англикас и отиде на финал

Вадим Немков се справи с Англикас и отиде на финал
Публикувано на: Октомври 17, 2021 в 11:17 ч
Вадим Немков защити титлата си в полутежка категория в Bellator и отиде на финал на турнира в дивизията. Шампиона от Русия оглави събитието Bellator 268, което се проведе по-рано днес в Аризона. Негов съперник в полуфиналната битка беще Джулиъс Англикас. Немков падна в нокдаун в първия рунд, но успя да се съвземе и пренесе битката на земята. Като изключим този нокдаун Немков доминираше в рунда.

Във втория рунд доминацията на Немков продължи. Той беше много по-добър от своя съперник и беше близо до победата, но не му стигна времето. В третия рунд Вадим пак пренесе срещата на земята. Той продължи да опитва опити за събмишън един след друг, но без успех. Немков смаза Англикас с граунд енд паунд. В четвъртия рунд Немков още в самото начало събори своя опонент.

Вадим успя да приложи кимура на Англикас и го принуди да се предаде в края на последния рунд. Така Немков защити титлата си и ще се бие за 1 милион долара на финала с Кори Андерсън. С тази победа Немков навлезе в серия от 9 поредни победи. Англикас от своя страна се раздели със серия от 9 поредни победи.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес