Зареждане

В Мелбърн искат да премахнат момичетата край клетката за UFC 243

В Мелбърн искат да премахнат момичетата край клетката за UFC 243
Публикувано на: Септември 11, 2019 в 10:12 ч
Качил: DoloR
Най-голямата ММА организация се завръща следващия месец в Мелбърн, за да организират събитието UFC 243, на което Robert Whittaker ще се бие срещу Israel Adesanya. Изглежда, че UFC ще си имат проблем с кметицата на Мелбърн Sally Capp, защото тя иска организацията да премахне момичетата край клетката, които показват кой рунд предстои.

Дълги години момичетата си вадят хляба с тази работа, но по различните краища на света вече смятат, че това е отживелица. Кметицата смята, че UFC трябва да вземат пример от Формула 1, където също премахнаха момичетата. Ето какво каза тя в интервю пред The Herald Sun за момичетата на UFC 234, което ще се проведе на Стадион „Докландс“ в Австралия:


Вече сме 2019 година. Наистина ли имаме нужда от оскъдно облечени момичета, които се разхождат с табелки в ръка ? Момичетата вече не са част от Формула 1, както ги премахнаха и в професионалния дартс. Със сигурност е време да продължим напред без тях.


Кметицата беше подкрепена от още политици и най-вероятно организацията ще бъде принудена да ги премахне за предстоящото си събитие.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес