Зареждане

Уудли: Ще смажа хлебарката Ковингтън, но в края на годината

Уудли: Ще смажа хлебарката Ковингтън, но в края на годината
Публикувано на: Юли 18, 2020 в 04:00 ч
Тайрън Уудли е готов да се бие с Колби Ковингтън, но не иска това да се случи през август. Преди няколко дни Ковингтън сподели, че Уудли отказал битката, която от UFC искали да уредят между двамата за края на август. Тайрън твърди, че Ковингтън си избрал дата, която изнася само на него, без да се съобразява с бившия безспорен шампион.

"The Chosen One" e готов най-накрая да разреши своята вражда с Ковингтън в клетката, но не през август, а през септември или октомври. Ето какво сподели Уудли за евентуалната среща:

Винаги ще отговарям с "да" на битка с Колби Ковингтън. Ще я приема, дори ако съм на 96 години и съм в старчески дом. Той отказа бой с мен цели 6 пъти, а сега е избрал дата, която му изнася. Да се разкара. Казах на UFC да не ме занимават, докато тази кучка не подпише договор. 

Не съм предполагал, че наистина ще разпише. През септември или октомври ще размажа тази хлебарка. Нека се обадя на UFC и ще видим какво ще стане. Ковингтън отказва битки с мен през последните години. Има късмет, че все още не съм го отрязал. 

Уудли е на 38 години и в серия от 2 поредни загуби. В края на май Тайрън загуби от Гилбърт Бърнс, който го размаза и спечели с решение.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес