Зареждане

Усман Нурмагомедов получи шанс за титлата в Bеllator заради Хабиб

Усман Нурмагомедов получи шанс за титлата в Bеllator заради Хабиб
Публикувано на: Ноември 18, 2022 в 00:00 ч
Усман Нурмагомедов няма нито една битка срещу бойците от топа в Bellator, но въпреки това е на първо място в класацията.

В нощта на 18 срещу 19 ноември в Чикаго (Илинойс, САЩ) ще се проведе турнирът Bellator 288. В подглавната среща шампионът в лека категория Патрики Фрейре ще се срещне с по-малкия братовчед на Хабиб Нурмагомедов - Усман.

Известно е, че братята Фрейре имат голяма тежест в Bellator, но случаят с Усман е не по-малко забележителен. Усман е талантлив, но не може да отречем, че фамилията Нурмагомедов го изстреля на върха и му спечели шанс за златото.

В Bellator има други звезди в тази категория, които Усман пререди. Очевидно без лобито на Хабиб нямаше да видим Усман на върха на тази класация. Как иначе можем да си обясним факта, че "The Eagle" стана капитан на отбора на Bellator за съвместното събитие с RIZIN ?

Хабиб не е пряко свързан с тази лига, след като си направи име в UFC. Но влиянието му е толкова голямо, че Усман получава шанс титлата. Ето защо не е изненадващо, че някои бойци изразяват възмущение от това подреждане в Bellator.

Нурмагомедов-младши няма място за грешка в Чикаго. Ще успее ли Усман да победи 'Питбула' ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес