Зареждане

Усман: Допълнителните удари над Масвидал бяха супер необходими

Усман: Допълнителните удари над Масвидал бяха супер необходими
Публикувано на: Април 26, 2021 в 00:00 ч
Камару Усман е повече от доволен след голямата си победа над Хорхе Масвидал. Кошмара от Нигерия успя да смълчи Флорида миналия уикенд. Той нокаутира брутално Хорхе Масвидал с десен удар във втория рунд.

За всички беше очевидно, че Масвидал е аут, но въпреки това Усман му вкара допълнителни удари, след които Хърб Дийн спря битката. Пред медиите Усман сподели, че тези удари са били супер необходими.

Това е доста интересно съвпадение, защото преди 2 години Масвидал нокаутира тежко Бен Аскрен. От километри личеше, че Аскрен е аут, но въпреки това Масвидал го удари и сподели, че ударите са били супер необходими.

Е, явно кармата настигна и "най-лошото копеле в UFC". Ето какво сподели Камару пред медиите за ударите над Масвидал:

Имаше два момента, в които си представях, че ще вкарам удар с дясната ръка. Този удар беше един от тях. Опитах един от ударите в първия рунд, но той е ветеран. Масвидал е играч и усети, че ще му вкарам десен. От мен се изискваше да съм търпелив и щях да го ударя. 

Различно е да се биеш пред фенове и без фенове. Трябваше да победя категорично, за да сложа край на тази история и го направих. Доволен съм от резултата. Какво имаш предвид с допълнителни удари ? Това такива удари ли бяха ? Рефера не се беше намесил, за да ме спре. Знаете ли ? Тези удари бяха супер необходими. 

Бяха ли необходими допълнителните удари ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес