Зареждане

USADA изненадаха Конър Макгрегър на неговата яхта

USADA изненадаха Конър Макгрегър на неговата яхта
Публикувано на: Септември 12, 2020 в 05:00 ч
Голямата звезда на UFC, Конър Макгрегър се оплака в социалните мрежи от USADA. "The Notorious" е бил посетен от антидопинговаta агенция на своята яхта, за да им даде проби. 32-годишния ирландец се оттегли от ММА през юни тази година, но въпреки това все още е в ранглистите на UFC и дори прогресира в класирането.

Той все още е в базата с данни на USADA, което показва, че неговото оттегляне е просто празни приказки и е въпрос на време пак да се бие. Макгрегър се похвали, че им позволил да го тестват и не се притеснявал от това, защото всичко било естествено при него. Ето какво написа още написа Конър в своя акаунт:

Какво става тук, UFC ? Тази сутрин от USADA пристигнаха на моята яхта, за да ме тестват. Момчета, аз се оттеглих. Но нека, аз ще ви позволя да ме тествате. При мен всичко е натурално. Така е било и така ще бъде. Бог да ви благослови. Утре ще пропътувам 180 км през Средиземно море!  

В началото на годината Макгрегър се завърна и победи Доналд Серони с нокаут за 40 секунди. Това му беше първата победа от 4 години. Малко по-късно Конър коментира своята публикация и написа "назобени плъхове", а след това отбеляза Нейт Диас.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес