Зареждане

Уралския Хълк и UFC се разделиха след проблеми с допинг

Уралския Хълк и UFC се разделиха след проблеми с допинг
Публикувано на: Юни 28, 2019 в 00:00 ч
Ivan Shtyrkov, който е познат като Уралския хълк се раздели с UFC, а дори не беше направил своя дебют за организацията. Той трябваше да се бие срещу Devin Clark през април в Русия, но се оттегли от битката в последния момент, защото се провалил на допинг тест. Shtyrkov е с рекорд 16-0-1 в ММА и е побеждавал бивши бойци на UFC като Antonio “Bigfoot” Silva, Ricco Rodriguez, Thiago Silva и други. Shtyrkov е боец номер 1 в p4p листата на Русия. Toй е известен със своята подвижност и способност да завършва битки.  Ето какво споделиха от екипа на Ivan относно разделянето с UFC:


Договора между Ivan и UFC беше прекъснат по взаимно съгласие. Причината за това е, че той щеше да бъде наказан, защото в негова проба бяха открити пикограми от забранени вещества, които имат за цел да помагат с качването на мускулна маса. 

Първия тест, който беше взет веднага след договора с UFC беше чист и нямаше забранени вещества. След този тест той даде още два. Според правилата на организацията боеца подлежи на наказание за всички забранени вещества, които е взимал през последната година, когато не е бил в UFC. Ivan реши, че не иска да чака наказание и помоли за освобождане от организацията, за да продължи кариерата си другаде. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес