Зареждане

Унижение!!! Блогър преби Александър Емеляненко в Русия!

Унижение!!! Блогър преби Александър Емеляненко в Русия!
Публикувано на: Декември 16, 2022 в 23:26 ч
Преди малко в Москва на арена "Динамо" се проведе турнирът на REN TV Fight Club.

В главнaта битка ММА легендата Александър Емеляненко се завърна в клетката. Негов съперник беше блогърът Святослав Коваленко, който напоследък се изявява в поп-ММА. Братът на Фьодор Емеляненко влезе в битката с 33 килограма по-тежък от своя по-млад опонент. Това обаче не му помогна.

В началото Коваленко се втурна в атака. Той затвори очи, след което включи мелницата с ръце. Нямаше никаква техника от негова страна, но той няма и опит, така че му е простено. Емеляненко не впечатлява с нищо и е прекалено бавен и муден.

Ако Коваленко имаше поне малко по-тежък удар и малко повече хладнокръвие, тогава Емеляненко щеше да има проблеми. Във втория рунд Коваленко се втурна в атака, удари силно и Емелчиненко падна на земята!

Коваленко се втурна да довърши легендата. Той успя да го задържи на земята за 1 минута, след което реферът ги изправи. Играта на земята беше позволена, но не повече от 1 минута на рунд.

В третия рунд отново мелницата от Коваленко работи. Емеляненко не вижда ударите, пропуска и отново пада на земята. Святослав го държа в продължение на минута на земята. Реферът отново ги изправи, след което Александър прати блогъра на земята.

Трагичен Емеляненко и край на цирка. След 3 рунда по 3 минути Коваленко спечели с разделно решение на съдиите. Той може да се похвали с 2 нокдаунда над Емеляненко, както и с доста щети по лицето на звездата.

Александър едва ли е преживявал по-голямо унижение в клетката. Той не остана, за да даде интервю и излезе веднага от клетката. Да се надяваме, че повече няма да видим 41-годишният Емеляненко в какъвто и да е боен спорт.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес