Зареждане

Уитакър планира да вкара Дарън Тил в ада

Уитакър планира да вкара Дарън Тил в ада
Публикувано на: Юли 3, 2020 в 00:00 ч
Бившият шампион в средна категория Робърт Уитакър вярва, че е по-добър боец от своя съперник Дарън Тил. Двамата ще премерят сили в средна категория на 25-ти юли в Абу Даби на остров Яс. Робърт идва след загуба от Израел Адесаня, която инкасира в края на миналата година. Така той загуби своята титла и се раздели със серия от 9 поредни победи.

Уитакър трябваше да се бие по-рано тази година с Джаред Каноние, но се оттегли от срещата и си взе почивка от битките. Той обмислял да се оттегли от ММА, но по време на паузата намерил искрата в себе си. Сега бившия шампион е готов за бой и планира да вкара своя съперник в ада:


Честно казано мисля, че той има умения, но аз съм по-добър боец от него. Надявам се, че ще се справя с него бързо. Готов съм да направя битката касапница. Готов съм да я направя адска битка. Ще вляза там и ще правя моето нещо. Ще спечеля битката. В залата няма да има фенове и ще бъде различно. Готов съм за тази промяна. 

Нямам търпение да изляза от моята зона на комфорт и да се бия, без да имам подкрепа от феновете в залата. Нямам търпение да вляза в клетката. В миналото съм се бил пред празни трибуни, когато участвах в Ultimate Fighter. Нямам търпение да вляза там, да си свърша работата и да се прибера у дома.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес