Зареждане

Уил Брукс: Клей Гуида плати всички разходи, за да стана ММА боец

Уил Брукс: Клей Гуида плати всички разходи, за да стана ММА боец
Публикувано на: Декември 6, 2022 в 00:00 ч
Уил Брукс (24-5) разказа трогателната история за това как ветеранът от UFC Клей Гуида (38-22) му е помогнал да стане професионален боец.

Бившият шампион на Bellator в лека категория явно не е забравил доброто, което Гуида му е направил. Уил е с рекорд 24-5 в ММА и е в серия от 4 поредни победи. През 2014 година той записа 2 победи над Майкъл Чандлър и спечели титлата в Bellator.

Уил се справяше много добре за Bellator, но влезе в UFC и инкасира 3 поредни поражения. В социалните мрежи Брукс реши да разкаже за Гуида, който продължава да се бие, въпреки че вече е 40-годишен.

"Време за история. Когато се опитвах да стана професионален боец, нямах пари, за да получа медицински процедури. Имах спонсор, но той отказа да плати. 

Тогава Клей Гуида ми помогна. Той плати всички разходи за медицински процедури, за да мога да стана професионален боец.“, написа Брукс в Twitter.

Хубаво е човек да не забравя кой му е помогнал в трудните моменти. Още по-хубаво е когато човек предаде нататът доброто, което му е направено.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес