Зареждане

UFC започнаха да правят пари от Хасбула

UFC започнаха да правят пари от Хасбула
Публикувано на: Ноември 24, 2022 в 10:00 ч
UFC продължават да монетизират дългосрочния договор на Хасбула Магомедов.

През януари 2022 г. промоцията отвори онлайн магазин за колекционери, където можете да закупите не само маркови дрехи и стоки, но и колекционерски предмети, свързани с бойците. Сега UFC Collectibles добави много за феновете на младежа от Дагестан.

Ако имате много пари и любов към Хасбула, то със сигурност ще намерите нещо, с което да зарадвате себе си или приятелите си в новогодишната нощ. Най-евтиното нещо, свързано с Хасбик, е негова снимка с Хабиб или Дейна Уайт.

За снимка в рамка с подписа на Хасбула ще трябва да платите 273 долара. Малко по-скъп подарък е официалната фланелка на UFC с името на Хасбула на гърба. Такова нещо беше оценено на 314 долара и можете да изберете както опция със златен шампионски шрифт, така и със сив, ако сте по-скромен човек.

Разбира се, фланелката също е подписана от Хасбик. Още по-скъпи са официалните ръкавици на UFC, подписани от блогъра. Ако цената на обикновените в UFC Store е $119, тогава подписът на Магомедов почти утроява тази сума - $342 долара.

Възможно е също да закупите реплика на шампионския колан, подписан от Хасбула. Вярно, не в реален размер, а по-малка версия, която ако се пробва, ще бъде само за самия блогър. Такова нещо струва много повече - 546 долара.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес