Зареждане

UFC ще продуцират комедия с Адам Сандлър

UFC ще продуцират комедия с Адам Сандлър
Публикувано на: Май 26, 2023 в 14:00 ч
UFC планира да продуцира нов документален филм за задкулисната страна на живота в лигата, както и комедия с Адам Сандлър.

Дейна Уайт разкри новината по време на участие в The Pat McAfee Show в сряда, когато беше попитан за последния документален филм на Конър Макгрегър. Филмът "McGregor Forever" влезе в топ 10 сред най-гледаните програми в Netflix.

Според Уайт, Макгрегър е сключил собствена сделка за този документален филм. Сега UFC разработва собствена серия, която се очаква да дебютира по-късно тази година.

„Не е лесно да се направи документален филм. Но сега имаме сделка с Roku, където правим документален филм за задкулисието на UFC. Филмът ще излезе преди края на годината. 

В момента работим и върху шоу с Адам Сандлър. Това е комедия за работата в офисите на UFC.“, каза Уайт.

Продуцентската компания на Сандлър, наречена Happy Madison, е продуцирала десетки филми и телевизионни сериали през годините, включително много от неговите собствени проекти, както и шоута като The Goldbergs и Rules of Engagement.

Happy Madison също помогна за продуцирането на филма Here Comes the Boom от 2012 г. с участието на Кевин Джеймс, който също се въртеше около UFC, като промоцията дори лицензира името му за използване по време на продукцията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес