Зареждане

UFC ще продуцират комедия с Адам Сандлър

UFC ще продуцират комедия с Адам Сандлър
Публикувано на: Май 26, 2023 в 14:00 ч
UFC планира да продуцира нов документален филм за задкулисната страна на живота в лигата, както и комедия с Адам Сандлър.

Дейна Уайт разкри новината по време на участие в The Pat McAfee Show в сряда, когато беше попитан за последния документален филм на Конър Макгрегър. Филмът "McGregor Forever" влезе в топ 10 сред най-гледаните програми в Netflix.

Според Уайт, Макгрегър е сключил собствена сделка за този документален филм. Сега UFC разработва собствена серия, която се очаква да дебютира по-късно тази година.

„Не е лесно да се направи документален филм. Но сега имаме сделка с Roku, където правим документален филм за задкулисието на UFC. Филмът ще излезе преди края на годината. 

В момента работим и върху шоу с Адам Сандлър. Това е комедия за работата в офисите на UFC.“, каза Уайт.

Продуцентската компания на Сандлър, наречена Happy Madison, е продуцирала десетки филми и телевизионни сериали през годините, включително много от неговите собствени проекти, както и шоута като The Goldbergs и Rules of Engagement.

Happy Madison също помогна за продуцирането на филма Here Comes the Boom от 2012 г. с участието на Кевин Джеймс, който също се въртеше около UFC, като промоцията дори лицензира името му за използване по време на продукцията.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес