Зареждане

UFC се разделиха с Лиз Кармуш

UFC се разделиха с Лиз Кармуш
Публикувано на: Декември 8, 2019 в 04:00 ч
Бившата претендентка за титлите в категория муха и петел Лиз Кармуш се разделя с UFC. 35-годишната състезателка, която държи рекорд 13-7 в ММА си тръгва след 6 години в най-добрата ММА организация в света. За тези години тя стигна до шансове за титли в две категории, но за съжаление не успя да се окичи със златото.

В първата си битка в UFC тя загуби от Ронда Раузи в битка за титлата в категория петел, а в последната си битка Лиз загуби от Валентина Шевченко в битка за титлата в категория муха. Кармуш успя да запише статистика 5-5 в UFC и сега е готова за ново приключение.

Тя ще бъде запомнена и с това, че открито обяви, че е лесбийка и беше първата такава в UFC. Нейното признание заслужи похвали от Дейна Уайт преди време. Ето какво сподели тя в социалните мрежи за своята раздяла с UFC:


Главата от моята кариера в UFC приключи. Не свърши така, както се надявах да приключи, но си беше страхотно пътешествие. През тези 7 години в UFC имах своите възходи и падения, но не съжалявам за нищо. 

Научих много и сега нямам търпение да видя къде ще е новото ми приключение. Осъзнах грешките си като боец и ще се завърна по-силна отвсякога. Готова съм за Bellator, ОNE, RIZIN или PFL.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес