Зареждане

UFC решиха да не преподписват с Jimmy Smith

UFC решиха да не преподписват с Jimmy Smith
Публикувано на: Януари 2, 2019 в 00:02 ч
Днес коментатора на UFC, Jimmy Smith е бил уведомен, че неговия договор няма да бъде подновен и той ще си тръгне от организацията. Дълго години той беше познат като "Гласът на Bellator" , но през януари 2018 година той подписа с UFC. Той дойде с големи надежди, но едва година по-късно ще си тръгне. Новината сподели самият той в социалните мрежи:



Сега след като новата година дойде трябва да ви съобщя, че UFC отказаха да подновят моят договор и времето ми в организацията изтече. Искам да благодаря на всички в организацията, които ме накараха да се почувствам добре дошъл и оценен във всяко едно шоу.


 Опитах се да покажа на бойците уважението, което заслужават, защото дават живота си за този спорт и се надявам, че са почувствали това, когато са чули каквото имах да кажа. Феновете на UFC бяха наистина удивителни и ми се искаше да благодаря на всеки един от вас за вашата подкрепа.







UFC предпочитат да наемат за коментатори свои бивши бойци и явно Smith не се е вписал. В момента коментатори са Daniel Cormier, Dominick Cruz, Paul Felder и скоро Michael Bisping. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес