Зареждане

UFC работят по Адесаня срещу Ветори 2 за UFC 263

UFC работят по Адесаня срещу Ветори 2 за UFC 263
Публикувано на: Април 24, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт обяви, че UFC работят по реванш между Израел Адесаня и Марвин Ветори за титлата в средна категория. Много хора смятаха, че Робърт Уитакър, който е бивш шампион щеше да получи реванш с Адесаня, но това няма да се случи в близко бъдеще.

В интервю за Бил Симънс, Уайт разкри, че искат Адесаня да се бие на UFC 263, което е планирано за 12-ти юни. Причината за избора на Ветори вероятно е тази, че Уитакър няма да има време за подготовка, защото се би миналия уикенд и изкара 25 минути в клетката с Келвин Гастелъм.

Ветори от своя страна също се би преди 2 седмици и успя да победи Кевин Холанд. Марвин доминира и не пое почти никакви щети в битката. Ветори е в серия от 5 поредни победи и преди 3 години загуби с раздвоено решение от Адесаня.

В средна категория Марвин най-много затрудни Адесаня, който идва след загуба от Ян Блахович. Почти сигурно Уитакър няма да се съгласи за бой с Адесаня през юни, при което Ветори получава шанс, а този, който спечели шампионската среща ще се бие с Робърт в края на годината.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес