Зареждане

UFC освободи Травис Браун от договора му 7 години след последната му битка

UFC освободи Травис Браун от договора му 7 години след последната му битка
Публикувано на: Юли 3, 2024 в 16:00 ч
Травис Браун официално вече не е боец на UFC.

Браун се биеше в UFC от 2010 до 2017 г. и докато USADA провеждаше тестове за допинг, името му често се появяваше като един от по-популярните бойци, които бяха тествани за забранени вещества, въпреки че не бяха активни. След последния му двубой през 2017 г. Уайт беше казал, че това ще е последният му двубой, и това се оказа факт.

Въпреки това Травис Браун, който сега е на 41 години, остана член на състава на UFC до вторник, когато ММА журналистът Деймън Мартин разкри, че UFC официално е освободила Браун от договора му.

"Травис Браун беше освободен от списъка на UFC, след като договорът му беше приключен, според представители на UFC Браун не се е бил от 2017 г. и не съм чул нищо, че планира да се състезава отново, но вече не е в UFC", съобщи Мартин.

Малко след репортажа на Мартин ММА журналистът Нолан Кинг след това даде някои разяснения относно причините, поради които Браун е бил освободен.

"По-рано тази година звучеше така, сякаш Травис Браун планира завръщането си. Не съм сигурен дали това слага край на този въпрос... или му позволява да го направи на друго място", добави Кинг.

Изглежда, че Браун е бил заинтересован да се завърне към битките, но UFC не са заинтересовани да е при тях. Но като го освобождава, промоутърът му позволява да търси други възможности. Не е сигурно дали Браун ще се бие отново, но той е провел последната си битка с UFC.

Травис Браун е 18-7-1 като професионалист, а в последната си битка на UFC 213 през 2017 г. той претърпя загуба във втория рунд от Алексей Олейник. Също така по време на серията от загуби Браун беше нокаутиран от Дерик Люис, отпадна с решение от Фабрисио Вердум и беше нокаутиран от Кейн Веласкес.

Браун е 9-7-1 в UFC и има забележителни победи над Алистър Оверим, Брендън Шауб, Стефан Струве и Джош Барнет, наред с други.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес