Зареждане

UFC обявиха поредната порция нови битки

UFC обявиха поредната порция нови битки
Публикувано на: Май 24, 2020 в 08:22 ч
Най-голямата ММА организация в света / UFC / се завърнаха с гръм и трясък и първи проведоха ММА събития насред пандемия. Малко по-малко органиченията свързани с коронавируса започнаха да отпадат и събитията им ще зачестят. Организацията сериозно работи по бойните карти за галавечерите, които предстоят.

На 11-ти юли Франки Едгар най-накрая ще направи дебют в категория петел. Той ще се бие срещу Педро Муньоз. Едгар е с рекорд 23-8-1 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби. Педро от своя страна е с рекорд 18-4-1 в ММА и идва след загуба от Стърлин, която му спря серия от 3 поредни победи.

На 13-ти юни в категория муха ще видим Синтия Калвио срещу Джесика Ай. Калвио е с рекорд 8-1-1 в ММА и се намира в серия от 2 поредни победи. В своята последна битка тя завърши наравно с Марина Родригез. Ай от своя страна е с рекорд 15-7-1 в ММА и идва след победа с решение над Вивиан Араьо.

На 18-ти юли в категория муха ще видим Алешандре Пантоя срещу Аскар Аскаров. Пантоя е с рекорд 22-4 в ММА и идва след победа с нокаут в 1-вия рунд над Мат Шнел. Аскаров от своя страна е с рекорд 11-0-1 в ММА и идва след победа с решение над Тим Елиът.

На 11-ти юли ще видим завръщането на Пейдж Ванзант, която ще мери сили с Аманда Рибас в категория сламка. Пейдж е с рекорд 8-4 в ММА и не се е била почти година и половина, защото лекуваше контузии. Това е последна битка за нея, след което тя планира да стане свободен агент и да разгледа оферти от други организации. В своята последна битка Ванзант победи Рейчъл Остович в началото на 2019 година. Рибас от своя страна е с рекорд 9- в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи.

На 27-ми юни ще се бият Джан Виланте и Морис Грийн, а на 20-ти юни Белал Мохамед ще мери сили с Лаймън Гуд. На 27-ми юни Дженифър Мая ще се бие срещу Вивиан Араьо в категория муха.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес