Зареждане

UFC обявиха 6 нови битки за предстоящите събития

UFC обявиха 6 нови битки за предстоящите събития
Публикувано на: Юни 6, 2020 в 03:00 ч
UFC обявиха 6 битки, които ще запълнят галавечерите им в следващите месеци. Организацията се завърна ударно и опитва да навакса за времето, в което бяха неактивни заради COVID-19. 

Oстин Хъбард, който е подписал нов договор с UFC ще се бие срещу Джо Солеки на 20-ти юни във Вегас. Битката им ще бъде част от лека категория. 28-годишния Остин е с рекорд 11-4 в ММА, от които 1-2 в UFC. Той идва след загуба с решение, която Марк Мадсен му нанесе в началото на март. Солеко от своя страна е на 26 години и с рекорд 9-2 в ММА. Той е в серия от 4 поредни победи и дебютира успешно в края на миналата година с победа над Уайман с решение.

Керъл Роса, която трябваше да се бие с Джулия Авила се оттегля от битката и Джина Мазани приема боя с кратко предизвестие. Двете ще се бият на 13-ти юни в Лас Вегас в категория петел. Авила е с рекорд 7-1 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. Тя направи успешен дебют в средата на миналата година с победа над Киандзад. Мазани от своя страна е с рекорд 6-3 в ММА и в началото на годината прекъсна серия от 2 поредни загуби с победа над Барни с нокаут в 1-вия рунд,

Рей Борг ще се бие срещу Мераб Двалишвили в категория петел на 13-ти юни във Вегас. Борг е с рекорд 13-5 в ММА и идва след загуба от Рики Саймън с решение през миналия месец. Това ще бъде 3-та битка за Борг за 2020 година. Двалишвили от своя страна е с рекорд 10-4 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. В началото на годината той победи Кейси Кени с решение.

Джордан Грифин ще се бие срещу Дарик Майнър на 13-ти юни във Вегас. Битката им ще бъде в категория перо. Грифин е с рекорд 18-7 в ММА и в началото на годината победи Ти Джей Браун с решение и така прекъсна серия от 2 поредни загуби. Дарик от своя страна е с рекорд 24-11 в ММА и идва след загуба със събмишън от Грант Доусън.

Чарлз Роса ще се бие срещу Кевин Агилар в категория перо на 13-ти юни във Вегас. Роса е с рекорд 12-4 в ММА и печели само 1 от последните си 3 битки. Той идва след загуба с решение от Мичъл, която допусна в началото на миналия месец. Агилар от своя страна е с рекорд 17-3 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. В началото на годината той загуби от Зубайра Тухугов с нокаут в 1-вия рунд.

Маурисио Руа ще се бие срещу Антонио Ногейра на 25-ти юли в полутежка категория. Битката ще бъде 3-та между тях, след като двамата премериха сили два пъти в миналото и Руа излезе победител със съдийски решения. Руа е с рекорд 26-11-1 в ММА и идва след равенство с Крейг, което записа в края на миналата година. Ногейра от своя страна е с рекорд 23-9 в ММА и идва след загуба с нокаут от Раян Спан, който го победи преди година в Бразилия.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес