Зареждане

UFC обявиха 2 битки за събитието в Канада

UFC обявиха 2 битки за събитието в Канада
Публикувано на: Март 5, 2020 в 08:42 ч
UFC се завръщат в Канада на 20-ти юни, където в Саскачуан ще се проведе бойната вечер UFC Fight Night 177. Организацията обявиха две от битките, които ще запълнят бойната карта. В категория муха при жените Джилиян Робъртсън ще се бие срещу Талиа Сантос.

24-годишната Робъртсън е с рекорд 7-4 в ММА и миналата година направи цели 3 битки. Тя спечели първите две с приключване над Маседо и Фрота, но през октомври загуби с нокаут от Мейси Барбър. Сантос от своя страна е с рекорд 15-1 в ММА и в края на 2018 година впечатли Дейна Уайт в Contender Series. Това й спечели договор с UFC и тя дебютира със загуба от Мара Борела с раздвоено решение преди година. Талиа трябваше да се бие с Смит и Карнелози, но битките пропаднаха.

В средна категория ще видим Марк-Андре Барио срещу Оскар Пиечота. Барио е с рекорд 11-4 в ММА и миналата година се присъедини към UFC. Той беше в серия от 8 поредни победи, но набързо наврърза серия от 3 поредни загуби в UFC. В тази среща Марк ще преследва първа победа в UFC, а загуба тук ще го изхвърли от организацията. Пиечота от своя страна е с рекорд 11-3-1 в ММА и също е в серия от 3 поредни загуби. В края на миналата година той загуби с нокаут от Пунаеле Сориано. Битката ще бъде на живот и смърт и за двамата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес