Зареждане

UFC извадиха Islam Makhachev от битката с Francisco Trinaldo и Alexander Hernandez го замести

UFC извадиха Islam Makhachev от битката с Francisco Trinaldo и Alexander Hernandez го замести
Публикувано на: Ноември 12, 2018 в 19:37 ч
Преди няколко дни от UFC официално обявиха, че на събитието UFC 233 ще видим битка в лека категория между Islam Makhachev и Francisco Trinaldo. Това обаче няма да се случи, защото от UFC решиха да извадят Makhachev от битката и все още не е ясна причината за това решение. Вместо Makhachev от UFC избраха за нов опонент на Trinaldo, Alexander Hernandez.

Hernandez (10-1) успя да запише 2 поредни победи в UFC над Beneil Dariush и Olivier Aubin-Mercier. Той се намира в серия от 8 поредни победи от коуто 5 с приключване. В последните си 4 битки Trinaldo е с рекорд 2-2, като за последно успя да победи Evan Dunham на 22 септември в Бразилия, а преди това през февруари загуби с решение от James Vick.  




Makhachev не беше доволен от това, че го извадиха от битката. Той сподели, че не е подписвал официално за тази битка и обяви, че ще се завърне през февруари срещу опонент от топ 15. Islam беше един от бойците, които участваха в мелето след UFC 229 и тогава Dana заплаши, че те няма повече да се бият никога в UFC.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес