Зареждане

UFC гласят две големи битки за събитието в Лондон

UFC гласят две големи битки за събитието в Лондон
Публикувано на: Май 1, 2022 в 02:00 ч
Дейна Уайт и компания ни готвят две големи битки за галавечерта в Лондон. UFC се завръщат в Лондон за събитието UFC Fight Night 212, което ще се проведе на 23-ти юли в O2 Arena.

За главна битка на вечерта спрягат дуел в тежка категория между Том Аспинал и Къртис Блейдс. В картата за вечерта UFC искат да сбият още Дарън Тил и Джак Хермансон в средна категория. Новината сподели Ариел Хелуани. Не е ясно дали Тил и Хермансон ще са подглавен дуел.

Аспинал е с рекорд 12-2 в ММА и е в серия от 8 поредни победи. През март той оглави събитието в Лондон и събмитна Александър Волков в първия рунд. Том печели всяка своя победа с приключване и не е губил с нокаут в ММА.

Блейдс от своя страна е с рекорд 16-3-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Той идва след успех над Дюкас в края на март тази година. Къртис печели 11 от срещите си с нокаут и 3 пъти пада с нокаут. "Razor" печели 6 от последните си 7 битки за UFC.

Тил е с рекорд 18-4-1 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. Той идва след загуба от Брънсън през септември 2021 година. Дарън печели само 1 от последните си 5 битки в UFC. Toй приключва 12 от срещите си с приключване и 3 пъти бива приключен.

Хермансон е с рекорд 22-7 в ММА и идва след загуба от Шон Стрикланд през февруари тази година. Джак печели 2 от последните си 5 битки за UFC. Той приключва 17 от срещите си и 4 пъти пада с приключване.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес