Зареждане

UFC Calgary превю: Направете път на мъжа за милиони

UFC Calgary превю: Направете път на мъжа за милиони
Публикувано на: Юли 27, 2018 в 10:00 ч


Излязоха класациите на UFC и особено интересна се оказа леката категория, която се раздвижи покрай UFC on FOX 30, както и появата на McGregor в съда.

Както се вижда, 'Notorious' е на второ място, зад Tony Ferguson. На 3-то и 4-то място са Eddie Alvarez и Dustin Poirier, като двамата ще влязат в сблъсък идния уикенд в Канада.

Нещата обаче не са винаги толкова прости, колкото изглеждат.

McGregor, който спечели титлата в битка с Alvarez на UFC 205 в края на 2016-та, трябваше да се сбогува с пояса след като се оттегли от спорта, за да се посвети на своя син, преди да се появи отново на ринга - този път срещу Floyd Mayweather.

Ferguson от своя страна спечели 10 поредни срещи, със 7 приключвания, за да си заслужи среща с шампиона с 26 победи, Khabib Nurmagomedov. За съжаление, 'El Cucuy' си контузи коляното и вместо него срещу дагестанеца се изправи Al Iaquinta на UFC 223.

И сега какво следва?

Всеки един от 4-мата има право на претенции за титлата, въпреки че един ще отпадне идния уикенд, когато се бият Alvarez и Poirier. McGregor обаче си има преимущество, защото винаги генерира сериозни приходи. Alvarez коментира:

"Ако Conor се завърне, ще получи срещата. Реалист съм. Това ще стане. За UFC е много по-важно някой да може да генерира 100 милиона долара, отколкото просто да си свърши работата като боец. Ще създадат напрежение между Conor и Khabib, ще направят пари и всички ще са доволни. А който наистина заслужава, предполагам ще получи шанс след това."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес