Зареждане

UFC 232: Alexander Gustafsson - Нямам търпение да пребия Jon Jones

UFC 232: Alexander Gustafsson - Нямам търпение да пребия Jon Jones
Публикувано на: Декември 28, 2018 в 00:02 ч
Alexander Gustafsson има шанс този уикенд да си отмъсти на Jon Jones и да стане шампион в полутежка категория. Той не се е бил от повече от една година, но неговия опонент също беше неактивен почти толкова. Alex идва след победа с нокаут над Glover Teixeira и няма търпение да пребие Jones:През последните няколко дни съм фокусиран и искам да пребия Jon Jones и да се забавлявам докато го правя. Не съм изненадан, защото той си е такъв и знаех, че ще направи някоя глупост. С наближаването на битката си мислех, че няма да има проблеми, но видяхме какво стана.

 Не ми пука и както казах ще го победя дори и да е на ракетно гориво. Щастлив съм, че тази битка ще се случи, защото отдавна я искам и преминах през доста болка. Няма търпение да го пребия и да покажа на света, че неговата ера свършва и клоуна се маха от пътя.

Имах страхотен камп и съм готов да победя този, който не е бил побеждаван. Много съм развълнуван и нямам търпение да го пребия. Научих много от първата битка и може би загубих, но спечелих доста фенове и мисля, че като цяло спечелих доста от тази битка. Чувствам се много добре и нямам търпение. Такива възможности не растат по дърветата. Ще го доминирам и съм готов за това. Той е клоун и ще му дам голям пердах. 


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес