Зареждане

UFC 219 Countdown: Видео преди събитието

UFC 219 Countdown: Видео преди събитието
Публикувано на: Декември 25, 2017 в 11:17 ч
 
 UFC 219 може да не се окаже това, което мнозина очакваха, но все пак има какво да предложи.
 
Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.
И докато миналогодишното UFC 207 събра много повече интерес, със срещата между шампионката в категория петел Amanda Nunes и Ronda Rousey, на 30-ти декември от UFC са ни подготвили двубой между шампионката в категория перо Cris 'Cyborg' Justino и Holly Holm, който определено не отстъпва.
 
Justino, която няма нито една загуба от професионалния си дебют през 2005-та насам, е най-бруталният боец сред дамите в света на свободните боеве. Нейната опонентка, Holly Holm пък се нарежда сред най-великите атлети в бойните спортове за жени, с множество титли зад гърба си както в бокса, така и в UFC. Сега тя е напът да се превърне в първата дама, спечелила UFC титли в две различни категории.
 
Освен тях, на 30-ти декември ще видим и непобеждавания Khabib Nurmagomedov, който ще се завърне в Октагона за среща с Edson Barboza. Победителят от срещата ще си спечели възможността да се изправи за титлата в лека категория през идната година.
 
На тези две срещи обръщат внимание в следното официално UFC видео, с което ни подготвят за предстоящото новогодишно събитие.
 
 
UFC 219 също ще ни представи завръщането на Carlos Condit, който ще се изправи срещу Neil Magny в двубой в полусредна категория, както и Cynthia Calvillo в сблъсък с бившата шампионка Carla Esparza.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес