Зареждане

Уайт сложи Макгрегър в топ 5 на най-великите - Хабиб не намери място

Уайт сложи Макгрегър в топ 5 на най-великите - Хабиб не намери място
Публикувано на: Август 13, 2022 в 02:00 ч
Дейна Уайт не смята, че Хабиб Нурмагомедов заслужава място в топ 5 на най-великите в историята на UFC.

Президентът на UFC сложи Джон Джоунс на първата позиция. Уайт признава, че е трудно да не наречеш Джоунс най-великият на всички времена. Интересното е, че Конър Макгрегър намира място в топ 5 на Дейна, който дори го сложи пред легенда като Джордж Сейнт Пиер.

Не може да се отрече, че Макгрегър е най-голямата звезда в историята им. Трудно е да кажем, че е най-велик, след като няма нито 1 защита на някоя от титлите, които спечели в UFC. Ето какво каза Уайт за най-великите в интервю за GQ Sports:

„Много e трудно. Очевидно Хабиб е доста талантлив. Кой знае какво би могъл да постигне, но той приключи кариерата си твърде рано. Джон Джоунс е много вероятно да се бие в тежка категория тази година. 

Трудно е да не наречеш Джон Джоунс най-великият на всички времена. Повярвайте ми, опитах се да убедя Хабиб да излезе от пенсия. Да видим какво ще се случи през следващите няколко години. 

Хабиб си тръгна на върха на силите си. Вижте какво направи с Джъстин Гейджи, преди да си тръгне.  

Кои бойци са в топ 5 в цялата история на UFC ? Джон Джоунс, Андерсън Силва, Ронда Раузи, Конър Макгрегър, Джордж Сейнт Пиер. Много други бойци трябва да са в този списък. Усман също трябва да е тук.", сподели Уайт.

Това ли са най-добрите в историята на UFC ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес