Зареждане

Уайт няма да уволни Сам Алви, въпреки че загуби 6 поредни битки

Уайт няма да уволни Сам Алви, въпреки че загуби 6 поредни битки
Публикувано на: Август 30, 2021 в 06:03 ч
Сам Алви може и да загуби 6-та поредна битка, но вероятно няма да бъде уволнен от UFC. 35-годишния ветеран загуби миналия уикенд с решение в Лас Вегас от Уелингтън Търман. Това беше 6-то поредни поражение за Алви и 7-ма битка, в която не успява да победи.

Сам няма победа от 3 години и е с рекорд 33–16–1 (1) в ММА. Той е в UFC вече 7 години и спечели 22 от срещите си с приключване. Само 5 пъти Алви загуби с приключване. Пред медиите в Лас Вегас Дейна Уайт сподели, че обича бойци като Алви и това е причината той да е още в UFC.

Ето какво още каза Дейна:

Сам Алви е един от тези бойци, които са много корави, издръжливи и си скъсват задника от битки. Той винаги се появява и се бие с всеки и по всяко време. Ние обичаме такива бойци. 

Обичаме бойци, които излизат, за да се бият. Лесно е да стигнеш до тук. Идва момент, в който губиш няколко поредни битки. Може да си кажете, че това момче се бие, само заради парите. 

Никога обаче няма да видите нещо такова от бойци като Алви. Ние уважаваме такива бойци и ги обичаме. Това е причината той все още да е с нас. Видяхте го и тази вечер в клетката. 

Трябва ли Алви да остане ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес