Зареждане

Уайт: Макгрегър се връща като Роки или приключва с ММА

Уайт: Макгрегър се връща като Роки или приключва с ММА
Публикувано на: Януари 25, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт смята, че Конър Макгрегър има два пътя пред себе си. Голямата звезда на UFC трябва да си върне гладът за победи или да прекрати своята кариера в ММА. Президента на UFC сподели пред медиите, че историята на Макгрегър е като тази на Силвестър Сталоун в Роки 3.

Във филмът Роки се изправя срещу най-силния си противник досега - свирепия Клъбър Ланг ( Мистър Ти ). Когато Роки Балбоа спечелва сърцата на милиони почитатели, животът е от хубав по-хубав. Боксьорът отбелязва десет последователни победи, подписва доходоносни договори и става прочут из целия свят.

Но когато Клъбър Ланг унизително разгромява Роки, става ясно, че "Италианския жребец" е загубил жаждата си за победа. След този провал Балбоа смята да се оттегли, но получава подкрепа от неочакван съюзник - стария си съперник Аполо Крийд.

С помоща на Крийд, Роки се бори да си възвърне гладът, преди да се изправи срещу Ланг в изтощителен мач - реванш за титлата световен шампион в тежка категория. Историята на Макгрегър определено е сходна с тази на Роки и ето какво сподели Дейна Уайт за бъдещето на звездата си:

Мисля, че Макгрегър имаше добър 1-ви рунд и си правеше неговите неща. Порие също се би така, както трябваше. Да, на 100 % ритниците на Порие изиграха роля. Не знам какво ще стане с Конър. Сигурен съм, че след час ще ми звънне и ще изговори милион неща, които иска да прави. 

Ще видим какво иска да прави в бъдеще. Да, винаги трябва да има 3-та битка, когато двама бойци са си разменили по 1 победа. Мисля, че тази загуба ще направи Макгрегър по-гладен. Има два пътя пред него. Един от тях е да си върне този глад, а другия е да приключи с ММА. 

Той си има пари. Аз съм голям фен на Роки. В момента при него е като в Роки III. Трудно е да си дивак, когато имаш яхта и пари. По пътя към върха той беше млад и гладен. Тогава той се бореше за по-добър живот. Сега вече има всичко, което е искал. Пред него има два пътя - да си върне гладът или да приключи.

Ще се завърне ли Макгрегър като Сталоун в Роки 3 ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес