Зареждане

Tyron Woodley смята, че UFC ще подпишат с Logan Paul

Tyron Woodley смята, че UFC ще подпишат с Logan Paul
Публикувано на: Ноември 17, 2019 в 10:03 ч
Tyron Woodley няма да бъде изненадан, ако от UFC решат да подпишат с Logan Paul. Звездата от "Ютюб" вече дебютира в бойните спортове в две боксови срещи със своя колега KSI. Първоначално двамата завършиха с равенство в аматьорска среща, а след това KSI го победи с раздвоено решение. Paul е готов да се боксира отново и е набелязал нови съперници в лицето на CM Punk и Dillon Danis.

Някои може да помислят, че UFC няма да дадат шанс на Logan, но CM Punk вече получи две битки в UFC и едва ли ще бъде изненада, ако го направят и с Paul. Бившия шампион в полусредна категория вярва, че UFC може да изправят в октагона един срещу друг CM Punk и Logan Paul. Ето какво още каза Woodley в TMZ:


Със сигурност може да видим Paul срещу CM Punk. Честно казано вече видяхме как дадоха шанс на CM Punk в UFC и не виждам защо не биха дали шанс и на Logan Paul. Много от хората, които следят Paul в социалните мрежи, следят и UFC. Той има много последователи. 

Това ще бъде страхотна сделка. Paul е лудак, говори много глупости и пресконференциите ще бъдат диви. След последните неща, които видяхме от него, няма да се изненадам, ако видим сделка между него и UFC за няколко битки в следващите месеци. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес