Зареждане

Tyron Woodley ще защитава титлата си в началото на 2018-та

Tyron Woodley ще защитава титлата си в началото на 2018-та
Публикувано на: Декември 24, 2017 в 10:47 ч

Шампионът в полусредната категория на UFC, Tyron Woodley наскоро премина успешна операция на рамото. Боецът направи четири шампионски двубоя в рамките на 12 месеца и действително имаше нужда от малка почивка и възстановяване, преди да продължи победната си серия.
 
"Имах малка операция на дясното рамо. То беше доста по травмирано, отколкото очаквахме. Имах шипове там. Трябваше да ме оперират, за да отстранят някои неща от там. Ще се върна по-силен от всякога.

Благодарение на лечението със стволови клетки и новите научни постижения, ще мога да се бия в първата четвърт на годината. След два месеца ще мога да удрям вече."

"The Chosen One" смята, че може да се завърне в първите месеци на 2018-та. При завръщането си Woodley вероятно ще се изправи срещу бившия шампион от леката категория Rafael dos Anjos, който си заслужи претендентското място след петрундова битка с Robbie Lawler.

Но въпреки убедителното представяне на RDA срещу "Ruthless", Woodley не го нарежда сред топ претендентите.
 
"Не бях особено впечатлен от него. Само защото размахваше ръце и удари, не означава, че е добър. Той пропускаше много. Липсва му прецизност. Когато нанасяш силни и точни удари, тогава се броят. Не бях впечатлен от интелигентността на боя и при двамата.

Дали ще съм отворен за двубой с него? Да. Но дали е топ претендент според мен? Не."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес