Зареждане

Tyron Woodley: Приемам това, че битката с Georges St-Pierre няма да се случи

Tyron Woodley: Приемам това, че битката с Georges St-Pierre няма да се случи
Публикувано на: Февруари 2, 2019 в 00:00 ч
Шампиона в полусредна категория Tyron Woodley няма повече на преследва легендарния бивш шампион в категорията Georges St-Pierre. Дълго време Woodley настояваше за такава битка, но вече приема факта, че тя няма да се случи и той ще се съсредоточи върху предстоящата защита на титлата срещу Kamaru Usman на UFC 235:



Дълго време привличам вниманието на тези млади бойци, които искат да ми отнемат титлата. Аз също бях боец, който искаше да отнеме титлата от GSP. Ние сме на еднакви години, но той започна кариерата си по-рано от мен. Той започна с битките на 18 или 19, а аз започнах едва на 24 години. Сега ще се фокусирам върху предстоящата битка с Usman.

 Вече говорих с Freddie Roach и той ми каза, че няма да се случи битка между мен и GSP. Няма да се бием с него. Мисля, че ще бъде интересно за феновете да гледат най-великият в историята на категорията срещу мен, защото той вече каза, че аз съм най-добрият в момента в категорията. Битката е страхотна, но няма да възлагам надежди. Ще се бия с едно хлапе на 2-ри март и мисля само за тази битка.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес