Зареждане

Tyron Woodley: GSP отказа битка с мен цели 5 пъти

Tyron Woodley: GSP отказа битка с мен цели 5 пъти
Публикувано на: Февруари 23, 2019 в 00:00 ч
Легендарния бивш шампион в полусредна категория Georges St-Pierre се оттегли от ММА и с това уби надеждите на настоящия шампион в категорията Tyron Woodley, който не спираше да го преследва. Woodley не спираше да говори за битка с Georges през последните няколко години, но според Tyron, Georges му отказла цели 5 пъти, защото искал друго предизвикателство:



Говорих с UFC за битка с Georges и те се опитаха да го организират, но той отказа, защото искал друго предизвикателство и битка, която да има смисъл за кариерата му. Той мислеше, че в тази ситуация само аз печеля, без значение от резултата. Той е голямо име и аз щях да изкарам доста пари от битката. Ако аз го победя, щеше да издигне доста кариерата ми и той винаги наблягаше на това. Доста пъти опитахме да организираме тази битка и мисля, че 5 или 6 пъти той отказа. 

По това време говорех, че Georges е кучка и бяга от мен, но на негово място и аз нямаше да приема. GSP вече се доказа срещу силните борци, които след това се научиха да играят в стойка. Той вече победи много силни бойци. GSP няма да може да ме победи, защото аз съм по-добрата му версия. Аз съм по-силен от него и ще бъде почти невъзможно да ме свали на земята.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес