Зареждане

Tyron Woodley: Аз съм кошмар за Kamaru Usman

Tyron Woodley: Аз съм кошмар за Kamaru Usman
Публикувано на: Септември 30, 2019 в 08:02 ч
37-годишният бивш шампион в полусредна категория Tyron Woodley вярва, че е кошмарен опонент за безспорният шампион Kamaru Usman. Двамата се биха през март на UFC 235 във Вегас и тогава "The Nigerian Nightmare" направи за смях Woodley и му отне титлата след 5-рундова доминация. Власването на Woodley продължи две години, в които той защити титлата си 4 пъти и беше в серия от 6 поредни победи.

Tyron не се е бил след загубата от Usman и отчаяно настояваше за реванш. Това обаче не се случи и Usman ще брани титлата си срещу Colby Covington през декември, а Woodely ще трябва да се бие или да стои неактивен. В момента има много бойци в категорията, които заслужават шанс за титлата, а Woodely вярва, че само той е опасен за Usman:


На хартия аз съм кошмарен опонент за Kamaru Usman във всеки един ден от седмицата. Няма да се оправдавам за това, което се случи в клетката. Защитих титлата си 4 пъти, въпреки че ми беше много тежко. 

Имах лични проблеми, контузии и така и успях да се възстановя от тях, но вие няма как да знаете за това нещо. Влязох и се бих, но не бях истинския Woodley, защото музиката и филмите ме разсейват. Правя тези неща от дълги години, но вие никога няма да чуете за тях. 

Просто ще се бия и няма да се оправдавам, както направих след загубата от Rory MacDonald. Трябва да се бия и да не правя нищо друго. Няма смисъл дори да гледам този филм. Трябва просто да се бия и това е всичко. Няма да гледам битката ни. Бях депресиран и объркан след загубата и буквално сърцето и душата ми напуснаха тялото.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес