Зареждане

Tyon Woodley: Ако искате да гледате кръв пускайте си аматьорски битки

Tyon Woodley: Ако искате да гледате кръв пускайте си аматьорски битки
Публикувано на: Септември 8, 2018 в 20:50 ч
Tyon Woodley е обект на доста критика, защото в последните си няколко битки, не се представя много атрактивно. Той е критикуват, както от феновете, така и от президентът на UFC, Dana White.

Woodley не обръща внимание на критиката, въпреки че снощи на кантара беше бурно освиркан от феновете. Той сподели, че ако хората искат да гледат кръв, тогава да си пускат аматьорски битки:

Няма да се напрягам само, защото феновете искат от мен да играя атрактивно. Те не виждат това, което аз виждам в клетката. Те не виждат подходящите моменти и възможности в клетката. Те просто искат да гледат постоянен екшън на всяка цена, но са сбъркали боеца. 

Пускайте си аматьори, които нямат пояси и просто се бият, за да забавляват публиката. Феновете искат да гледат кръв и брутални нокаути, но пак казвам да се обърнат към аматьорските битки. Карам всички да си мислят, че имам само дясна ръка и че могат да ме победят, но аз имам много повече от това.

Харесва ми, че мислят това за мен, защото в клетката мога да ги изненадам. Всеки, които влезе в клетката с мен няма да се измъкне лесно, защото аз съм като Кубче рубик, които трябва да разгадаеш, но няма да е лесно.

Tyron Woodley излиза след броени часове срещу Darren Till в Тексас. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес