Зареждане

Туменов предложи турнир с участието на Исмаилов, Шлеменко и Минеев

Туменов предложи турнир с участието на Исмаилов, Шлеменко и Минеев
Публикувано на: Януари 15, 2021 в 06:00 ч
Бившият шампион в полусредна категория на ACB и ACA, Aлберт Туменов иска да участва в турнир, който да включва едни от най-добрите бойци в Русия. В своя акаунт в социалните мрежи Туменов, който е бивш боец на UFC предизвика Александър Шлеменко.

Aлберт иска да се бие с Шлеменко, а другата двойка в турнира да са Магомед Исмаилов и Владимир Минеев, които преди няколко седмици се сбиха на ММА галавечер в Русия.

Алберт е уверен, че ще може да се справи с Шлеменко, а на финала ще се справи с победителя от срещата Минеев - Исмаилов. Туменов е на 28 години и е с рекорд 22-4 в клетката. Той прекара в UFC 2 години и успя да запише 5 победи и 3 загуби.

Към днешна дата Туменов е в серия от 5 поредни победи и печели 14 от победите си с нокаут. Той не е губил с нокаут и ето какво предложение отправи към големите бойци в руския ММА:

Ново предложение за Александър Шлеменко. Александър, разбирам, че искаш да се биете с Мага, но във връзка с последния сблъсък между Минеев и Исмаилов, конфронтацията им ще бъде по-интересна за феновете. 

В тази връзка имам идея. Нека организираме турнир, където победителят взема всичко. Минеев - Исмаилов, Шлеменко - Туменов, победител с победител. И в крайна сметка взимам всички пари и продължавам нататък.

Какво ще кажете за такъв турнир ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес