Зареждане

Три шампионски битки в галавечер на FNC през септмври

Три шампионски битки в галавечер на FNC през септмври
Публикувано на: Юли 31, 2024 в 15:00 ч
Хърватската бойна верига FNC ще организира събитие с три шампионски двубоя на 7-ми септември в град Пула, Хърватия.

В основната битка на вечерта шампионът на FNC в тежка категория Иван Витасович (13-6) ще се бие срещу бившия UFC и PFL боец Йорган де Кастро (11-5). Витасович проведе последната си битка на събитието KSW 94, когато победи Филип Ставови с единодушно съдийско решение.

В подглавната битка като част от шампионските битки до 66 килограма Джордан Бартън (9-3) ще се бие срещу бившия UFC боец Рони Джейсън (18-10). Бартън е шампионът на FNC, който защити титлата си на събитието в Любляна, когато нокаутира Итай Тратнер в първия рунд. Джейсън направи три изяви за организацията на FNC. В дебютната си битка за FNC той беше победен в мач за титлата с единодушно съдийско решение. След това той постигна победа с нокаут над Филип Пеич във FNC Zagreb и победа със събмишън над Тариел Абасов.


Във FNC в Пула ще гледаме и мача между двамата треньори на тазгодишното "риалити шоу" по бойни изкуства, наречено "FON", в което треньорът на отбора на Сърбия Васо Бакочевич (43-24) ще се изправи срещу треньора на отбора на Хърватия Филип Пеич (16-8).

Дивизията на FNC в категория петел ще получи първия си шампион в категория петел. Дарко Банович  (19-9) ще се бие за титлата срещу 30-годишния полски боец Бартош Войцикиевич (9-1). Във FNC имахме възможност да видим Банович в Сараево, когато реферът победи Марко Белтран с единодушно съдийско решени.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес