Зареждане

Трейси Кортес си отряза косата, за да влезе в категория за UFC Denver

Трейси Кортес си отряза косата, за да влезе в категория за UFC Denver
Публикувано на: Юли 13, 2024 в 07:50 ч
Беше публикувано видео, в което Трейси Кортес решава да отреже косата си преди основното си събитие в UFC Denver.

Кортес се изправи в кратък сроксрещу Роуз Намаюнас, но в петък първоначално качи везните на 57.3 кг, само 200 гр  над лимита от 57,15 кг. Тя разполагаше с допълнителен час, за да се опита да вкара теглото си в нормата, но Кортес реши, че по-лесният начин е да си подстриже косата, и каза на мениджъра си Тики Госн да я подстриже.

 
Интересно беше, че Трейси Кортес реши да подстриже косата си, вместо да се опита да започне да се поти отново. Но това беше бърз начин за Кортес да се справи с теглото и да избегне глоба.

Трейси Кортес е готова за първото си основно събитие в UFC и ще се изправи срещу Роуз Намаюунас в главното събитие на UFC Денвър в събота. Това е ключова битка за женската категория муха и Кортес вярва, че ако успее да влезе в битката за титлата с победа.

"Наистина искам да се бия за пояса", заяви Трейс Кортес. "Знам, че все още има много хора, които ме изпреварват. Знам, че спечелването на тази битка, къде може да ме придвижи. И представянето, което ще покажа в събота, знам за всичко, което идва с него. Ако имам възможност и ми предоставят възможността да се бия в "The Sphere", мисля, че това ще бъде невероятна история. Две мексиканки в Деня на мексиканската независимост да се бият на най-голямото спортно събитие в историята. Мисля, че това би било просто невероятно. Това е нещо, което никога не съм си представяла и чувствам, че е просто на една ръка разстояние. Към това се стремя, но в крайна сметка дългосрочната ми цел е да се бия за пояса."

Трейси Кортес е 11-1 като професионална ММА състезателка и през септември спечели с решение над Жасмин Ясудавичус. Cortez е 5-0 в UFC, а освен това има победи над Мелиса Гато, Джъстин Киш Стафани Егер и Ванеса Мело.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес