Зареждане

Треньорът на Волкановски: Имаме доказателства, че Махачев измами

Треньорът на Волкановски: Имаме доказателства, че Махачев измами
Публикувано на: Февруари 19, 2023 в 00:00 ч
Джо Лопес, който е треньор на австралийския боец по смесени бойни изкуства Александър Волкановски, твърди , че неговият отбор има доказателства за нарушения на антидопинговите правила от Ислам Махачев. Преди седмица двамата се биха в Австралия и Алекс загуби с решение на съдиите.

След двубоя екипът на Волкановски обвини Махачев, че е използвал интравенозна инфузия, за да се възстанови. Австралийската бойна комисия обаче, каза, че няма да има разследване, тъй като няма доказателства за неправомерни действия.

От USADA също няма да разследват този случай. Лопес обаче продължава да твърди, че имат доказателства, които така и не ни показват.

„Не трябва да мислите, че можете да дойдете в страната ни и да си тръгнете безнаказано, използвайки интравенозна инфузия за възстановяване.

Те го направиха и не могат да го отрекат. Ние знаем това със сигурност и имаме доказателство. Явно екипът на Махачев иска да излезе от водата и да прикрие следите си, но всички трябва да получат справедливо наказание. 

Не можете да позволите едни правила за едни, други за други.“, цитираха Лопес от MMA News.

От щаба на Волкановски продължават да говорят по темата, но все още не дават никакви доказателства. Трябва първо да ги представят, а след това да говорят. Вие как мислите ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес